top of page
Kristiansand-Rebusløp-Høydepunkt-Arrangement-Teambuildinger.jpg

TEAMBUILDING I KRISTIANSAND

Vi er eksperter på teambuilding, og har satt sammen noen fantastisk

morsomme og engasjerende oppgaver for teambuilding i Kristiansand.

 

Teambuilding med fornøydhetsgaranti - Ingen betaling om du ikke er fornøyd!

ANMELDELSER

"Det var kjempeartig å få delta på dette og det er helt sikkert noe vi kommer til å gjøre igjen!"

 

AdO Arena logo.png

"Tusen takk! Det var en veldig kjekk poengjakt, alle var fornøyde, og vi snakkes nok igjen!"

 

NAV.png

"Morsom og kreativ aktivitet, som alle hadde lik forutsetning å mestre.
Poengjakten fikk absolutt frem konkurranseinstinktet i oss!"

Anicura-logo.png
Poengjakten Kristansand

POENGJAKTEN

Poengjaktener en perfekt aktivitet for teambuilding! Aktiviteten er fullspekket med morsomme og engasjerende oppgaver for alle, hvor kreativitet, strategi og kommunikasjon er nøkkelen til suksess.

Bruk tiden godt - her skal det sankes poeng! Hvert lag utnevner en lagleder, som laster ned spill-appen som trengs for å komme seg rundt til de forskjellige postene. Dere vil finne oppgaver som er stedsspesifikke og knyttet til stedet dere befinner dere. Dette kan være ved spesielle bygninger, statuer, parker, severdigheter o.l. Oppgavene popper opp når dere er ved rett lokasjon, og det gis poeng om oppgaven løses riktig. God kommunikasjon og kreativitet er nøkkelfaktorer for å vinne spillet!

 

Dere vil også finne en liste over objekter dere skal ha øye etter og ta bilde av underveis. Her kan det være så enkelt som at man skal ta bilde av en politibil, brannhydrant eller person med skjegg, hatt og briller, men vanskelighetsgraden øker og det blir mer utfordrende objekter man må være på utkikk etter. En levende katt midt i Oslo sentrum gir altså vanvittig mange poeng!

 

Det finnes over 40 oppgaver lagene kan bryne seg på. Så mange de rekker innen tiden er ute. Etter endt aktivitet tar vi en kjapp utregning, og finner ut hvilket lag som har sanket flest poeng, og kan kåres til Poengjaktens vinnerlag! Link med poengtabell og alle bildene vil bli sendt like etter endt aktivitet.

 

Her garanterer vi engasjement, morsomme og engasjerende oppgaver, og ikke minst fornøyde deltakere!

antall.png

10 - 1000
deltakere

tid.png

Varighet
1 - 2 timer

oppgaver.png

Oppgaver
for alle

13392174_10154541133034415_1374698211759192655_o.jpg

Hvem vi er

Teambuildinger.no driftes av Høydepunkt, et eventbyrå som har begeistret sine kunder helt siden 2004. Høydepunkt har sitt hovedkontor i Stavanger, men reiser land og strand med sine konsepter. Kombinasjonen av lang erfaring, riktig kompetanse og et godt nettverk, har gitt Høydepunkt muligheten til å skreddersy tembuildingsaktiviteter over hele landet.

Trykk på knappen under for å bli bedre kjent med Høydepunkt og hva vi ellers leverer. Du vil bli overrasket over alt vi kan!

 

Hva vi leverer

Helt siden 2004 har vi engasjert kunder med morsomme, spennende og lagbyggende aktiviteter. Det viktigste er ofte det å ha det morsomt sammen, for å skape trygge og gode relasjoner mellom kolleger. Trygge kolleger jobber bedre sammen.

Vi har tilpasset våre beste aktiviteter til landes største byer, slik at du og dine kolleger kan nyte en bekymringsfri og morsom teambuilding der dere er. Finner du ikke din lokasjon i oversikten? Null problem, vi setter opp et opplegg der dere holder til!

 

Forspørsel Kristansand
bottom of page